Powerflex

Powerflex

RPower.be is officieel importeur van POWERFLEX voor België.
POWERFLEX – NR. 1 OPHANGBUSSEN IN EUROPA!!
Het bedrijf heeft ruime ervaring in ophangings- en chassissystemen voor auto’s en de combinatie van deze ontwerpvaardigheden met geavanceerde polyurethaanproductietechnieken heeft geleid tot de ontwikkeling van een breed scala aan hoogwaardige polyurethaancomponenten voor auto’s die nu wereldwijd bekend staan onder de productnaam POWERFLEX.
Het bedrijf opereert in een op zichzelf staande ultramoderne fabriek en produceert alles in eigen huis.
De roestvrijstalen componenten worden machinaal bewerkt op de nieuwste computergestuurde apparatuur om perfecte herhaalbaarheid en kwaliteit te garanderen.

POWERFLEX werd geselecteerd om een Queen’s Award for Enterprise International Trade 2013 te ontvangen en in december 2014 gecertificeerd volgens ISO 9001 als fabrikant, wat hun kwaliteit en status als wereldwijde exporteur onderstreept.
Voor degenen die hiermee niet bekend zijn: het is een internationale standaard om aan te tonen dat het bedrijf werkt volgens een systeem van kwaliteitsprocedures.

ONZE GAMMA’S
Road-serie – voor gebruik op de weg en snel op de weg.

POWERFLEX Road Series-bussen verbeteren de wegligging en chassisprestaties van uw auto’s door de hoeveelheid ongewenste buiging in de ophanging te regelen. Dit betekent dat de vering doet wat het moet doen. Het betekent dat uw banden te allen tijde meer contact met de weg hebben, wat de veiligheid en prestaties ten goede komt. Correct geformuleerd polyurethaan is net zo goed, zo niet beter, in het onderdrukken van geluid, trillingen en hardheid in vergelijking met versleten rubber. Onze wegrubbers bieden een langere levensduur van de band, verbeterde prestaties, meer veiligheid en grotere kosteneffectiviteit.

Black Series – voor circuit- en motorsportgebruik.

POWERFLEX Black Series-bussen zijn vervaardigd met behulp van onze Black 95 Shore A-compound voor maximale controle over de chassisgeometrie. Ze zijn ontworpen voor het circuit, klaar om te racen en zijn ontworpen om de beste te zijn. Deze compound kan tot 80% beter bestand zijn tegen belasting dan standaard rubber en 25% stijver dan ons paarse prestatiemateriaal. Als uw eisen puur gericht zijn op de ultieme handling en chassisprestaties, dan is de Powerflex Black Series uniek en biedt de meest nauwkeurige en nauwkeurige uitlijning voor uw chassis.

Heritage-collectie – voor klassiek en restauratiegebruik.

POWERFLEX Heritage Collection-bussen worden vervaardigd met behulp van moderne materialen met eigenschappen die zijn gericht op de weg. Deze donkergrijs gekleurde bussen zullen elke verzamelaarsauto opwaarderen, terwijl ze hetzelfde standaard uiterlijk van een rubberen bus behouden. Ons nieuwe assortiment speelt in op de groeiende vraag naar vervangingsonderdelen van hoge kwaliteit die qua esthetiek passen bij het uiterlijk van het originele onderdeel en het restauratieproject als geheel, terwijl ze alle prestatie- en levensduurvoordelen bieden die worden geboden door Powerflex’s unieke mix van polyurethaan. We gaan een stap verder dan simpelweg hetzelfde materiaal en dezelfde hardheidsgraad te gebruiken voor al onze onderdelen, elke onderdeellocatie heeft zijn eigen shore-aanduiding om verbeterde veerprestaties te garanderen zonder ongemak of trillingen, die allemaal worden geleverd in onze nieuwe ‘Classic’ Dark Grey kleur geschikt voor alle toepassingen op de weg.

ONZE MATERIALEN
Onze materialen zijn kleurgecodeerd zodat ze gemakkelijk herkenbaar zijn. Hieronder wordt de walclassificatie en hun gebruikelijke toepassingen uitgelegd.

Rood 65A – Gebruikt voor onze universele uitlaatsteunen en dieselmotorsteunen.

Geel 70A – Hoofdzakelijk gebruikt voor motorsteunen, differentieelsteunen en subframesteunen of gebieden waar de bus veel beweging en absorptie nodig heeft.

Paars 80A – Ons meest voorkomende materiaal. Dit wordt in de meeste delen van de ophanging gebruikt en biedt de juiste mix tussen prestaties en conformiteit.

Zwart 95A – Ons hardste materiaal. Dit wordt meestal gebruikt voor onze Black Series-reeks of in onze Road Series waar de standaard ophangingseisen van het voertuig vereisen dat we deze hardheid van materiaal gebruiken, d.w.z. in gebieden met hoge belasting.

Grijs* – Specifiek gebruikt voor onze Heritage-collectie. Dit kan elk van de genoemde durometers zijn, maar zal altijd hetzelfde zijn als het equivalente onderdeel van onze Road Series, d.w.z. als het Purple 80A is in onze Road Series, zou het Grey 80A in onze Heritage Collection zijn.

 

 

Resultaat 1–12 van de 66 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 66 resultaten wordt getoond