HJS

HJS

RPower.be is officieel importeur van HJS voor Benelux.

HJS Emission Technology GmbH & Co. KG heeft als familie gerund, middelgroot bedrijf gevestigd in Menden in Midden-Duitsland, jarenlange ervaring en expertise op het gebied van uitlaatgasnabehandeling . Ongeveer 450 medewerkers houden zich bezig met de ontwikkeling, productie en marketing van modulaire systemen om de uitstoot van schadelijke stoffen te verminderen. Onze innovatieve milieubeschermingstechnologieën kunnen worden gebruikt als originele uitrusting of voor montage achteraf in personenauto’s, bedrijfsvoertuigen en een breed scala aan niet voor de weg bestemde toepassingen.

Naast systemen voor motoren met elektrische ontsteking is HJS gespecialiseerd in systemen voor dieselmotoren – met name voor het verminderen van de uitstoot van roetdeeltjes (PM) en stikstofoxiden . Alle systemen voldoen aan de wettelijke eisen en zijn gecertificeerd volgens de geldende vergunningsvoorschriften.

Met een breed scala aan patenten voor DPF ® (dieselpartikelfilters) en SCRT ® (selectieve katalytische reductie-technologie) zet HJS de maatstaf zowel nationaal als wereldwijd.

Filosofie

Als leverancier van onze motorsport- en tuningklanten weten we uit eigen ervaring dat productkwaliteit en service de belangrijkste criteria zijn voor een positieve klantrelatie.

Een bekwaam, toegewijd en zelfredzaam personeelsbestand is één kant van ons bedrijf. Succesvolle, gemotiveerde en zeer tevreden klanten zijn de andere.

In de autosport geldt hetzelfde als in elk ander bedrijf: het zijn de prestaties van het complete pakket die beslissen over succes of mislukking. We zien onszelf als partners van onze klanten die er alles aan doen om hun succes te verzekeren.

Resultaat 1–12 van de 108 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 108 resultaten wordt getoond