Facet

Facet

Sinds 1950 ontwerpt en vervaardigt Facet elektronische brandstofpompen. Een ISO 9001-2015-faciliteit. De brandstofpompen van het merk Facet ®  staan vanaf het begin bekend om hun hoge kwaliteit en betrouwbaarheid, die de visie van ons bedrijf tot op de dag van vandaag inspireren. Dit maakt ons een wereldleider in de elektronische brandstofpomp industrie.

In meer dan 68 jaar is Motor Components uitgegroeid tot de industriestandaard voor diesel elektronische brandstofpompen die worden geïnstalleerd in veel bekende offroad-apparatuur over de hele wereld. Onze brandstofpompen zijn te vinden in vele industrieën, zoals de auto-industrie, landbouw, bouw, utiliteit, generatoren, leger, scheepvaart, motorsport, koeling en nog veel meer. Facet ®  elektronische brandstofpompen voldoen aan UL AU1501, Reach, RoHS, en aan de Coast Guard-normen, MTBF tot 10K uur, compatibel met benzine- en dieselbrandstoffen en ontworpen in 12 en 24 volt.

Motor Components heeft een familie van 5 verschillende benzine- en dieselbrandstof pompen om uit te kiezen, Cube Solid State, DURA-LIFT ® , GOLD-FLO ® , POSI-FLO ® en Automotive in-tank brandstofpompen en -modules. Elke familie heeft een uniek ontwerpdoel en daarom zijn we ervan overtuigd dat we een oplossing zullen vinden voor uw brandstofpomp vereisten. We produceren ook een groot assortiment benzine- en dieselbrand stoffilters die rechtstreeks op de brandstofpomp kunnen worden bevestigd of die kunnen worden geïnstalleerd als een inline universeel brandstoffilter. Onze ontwerpingenieurs staan ​​klaar om u te helpen bij uw volgende project.

SINDS 1950. WE ZIJN ER TROTS OP TE ZEGGEN “WE MOVE FUEL ® “.

Toont alle 9 resultaten

Toont alle 9 resultaten