Comex

Comex

Comex Europe (Italie) werd opgericht in 2001 en vestigde zich onmiddellijk als een innovatief bedrijf op het gebied van elektrische gelijkstroomventilatoren en werd een referentiepunt voor de internationale markt.
Tegenwoordig worden onze producten gebruikt in alle toepassingen die hoge eigenschappen vereisen.
Dankzij de lange ervaring en de voortdurende zoektocht naar nieuwe technologieën zijn we in staat elektrische ventilatoren van absolute topkwaliteit te leveren.
De kenmerken die ons bedrijf onderscheiden stellen ons in staat 60% van onze productie over de hele wereld te exporteren.

Kwaliteit
We hebben er altijd alles aan gedaan om de kwaliteit van onze producten en onze interne organisatie op een hoog en constant niveau te houden.
Dankzij de continue controle in de verschillende verwerkingsfasen en teamwork zijn wij in staat producten te leveren die voldoen aan de wensen van al onze klanten.
We voldoen aan de eisen en normen van de belangrijkste certificerende instellingen ter wereld en plaatsen onszelf op het gebied van betrouwbaarheid aan de internationale top .

Total Control
Alle elektrische ventilatoren zijn 100% getest op 3 verschillende niveaus:
Eerst wordt de motor elektrisch getest, daarna wordt de afdichting en waterdichtheid gecontroleerd en tenslotte, wanneer de motor met de andere componenten wordt gemonteerd, wordt de functionaliteit van de complete elektrische ventilator gecontroleerd.

Toont alle 4 resultaten

Toont alle 4 resultaten